Betingelser

BETALING

Betalingskort:
Vi modtager Dankort, VISAdankort og MasterCard. Der tages ikke gebyr ved betaling på bbuy.dk

Bankoverførsel til:
regnr: 7854 Konto nr.: 0001544645
Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Vigtigt! Husk altid at tilføje navn eller ordrenummer på din indbetaling.

Bankoverførsel fra udlandet:
IBAN: DK3678540001544645      SWIFT: JYBADKKK

Brugtmoms:
Brugte varer: Der er ikke moms på brugte varer.
Nye varer: Alle varer er inkl. moms og evt. afgifter. 
Vi sælger ikke til Færøerne og Grønland uden moms.

Når du handler handler på bbuy.dk indgås alle aftaler på dansk

LEVERING

Vi leverer småforsendelser inden for det meste af Danmark for kr. 49,00.
Ved tungere produkter afregnes forsendelsesomkostninger iflg. aftale. Kontakt os for nærmere information inden bestilling.

Vi benytter UPS til forsendelse af pakker. Større bestillinger leveres med fragtmand. Leveringstiden er mellem 2 og 5 hverdage efter modtagelse af din bestilling. Der kan i særlige tilfælde være længere leveringstid.

Vi leverer de fleste varer til alle lande inden for EU

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på bbuy.dk.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du:
a) Har modtaget din vare
b) Får den sidste vare i fysisk besidddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af flere varer bestilt i én ordre, og som er leveret enkeltvis.
c) Får det sidste parti, eller den sidste del af et parti, i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele.

Du skal inden for 14 dage fra modtagelse af varen give os besked, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på telefon 33253400 eller sende os en mail på butik@bbuy.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Når du returnerer varen medsendes en kopi af købsbilaget.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Standardfortrydelsesformular
Ved bestilling af varer modtager du samtidig en standardfortrydelsesformular i henhold til lovgivningen. Det er ikke nødvendigt at udfylde den, bare du skriver et par ord om hvorfor du sender varen retur. Husk endelig at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du selv ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet fra varens levering.

Hvis varen fremsendes i plomberet stand (f.eks. pick-up) mister du fortrydelsesretten hvis plomberingen brydes.

Varens stand når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet for varen retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må altså afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt for varen til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (i Danmark, dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Best Buy ApS
Gl. Kongevej 132
1850 Frederiksberg C

Du kan også fortryde købet ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Foruden varen skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på bbuy.dk har du selvfølgelig som minimum 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når der er nævnt ordet garanti i forbindelse med et produkt, betyder det at vi dækker enhver teknisk fejl der er opstået i produktet i den angivne periode.

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller andre udefrakommende skadeforvoldende omstændigheder.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger¨

Varen sendes til:
Best Buy ApS
Gl. Kongevej 132
1850 Frederiksberg C

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og husk endelig at få kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

KLAGEADGANG  

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:
Bo Kristensen eller Bjarne Kristensen
Best Buy ApS
Gl. Kongevej 132
1850 Frederiksberg C
33 25 34 00
butik@bbuy.dk


Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk
, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os på bbuy.dk,har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Best Buy / B.B. Elektronikservice og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af Best Buy / B.B. Elektronikservice, samt firmaets ansatte, har adgang til de oplysninger der registreres.

Den dataansvarlige på bbuy.dk er Bjarne Kristensen  

Oplysninger afgivet til bbuy.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Best Buy ApS / B.B. Elektronikservice har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes tilBest Buy / B.B. Elektronikservice via e-mail butik@bbuy.dk

 

BILLEDER AF VARER PÅ BBUY.DK

TV og anlæg kan være vist med tilbehør, f.eks. stand til fjernsyn eller anlæg. Med mindre andet er angivet er det udstyr der som regel kan tilkøbes. Dog følger der altid en fjernbetjening med til fjernsyn med mindre andet er aftalt eller angivet. Fjernbetjening er ekstraudstyr til anlæg.

GENERELLE OPLYSNINGER
Virksomhedens juridiske navn: Best Buy ApS
Organisationsform: Enkelmandsvirksomhed
CVR-nummer: 39502089

Adresse butik:
Gl. Kongevej 132,
1850 Frederiksberg C
31 53 62 79
butik@bbuy.dk